Natura Bissé

Om Natura Bissé

Sofistikerad elegans, innovation och effektivitet är grundstenarna i Natura Bissé, det berömda spanska familjeägda företaget, grundat 1979 av Ricardo Fisas. Globalt erkänt för banbrytande teknologi inom resultatdriven hudvård och spa-behandlingar i världsklass. Utsökt konsistens, avancerade formuleringar och prisbelönt forskning skapar den perfekta kombinationen för hälsosam, vacker hud i alla åldrar och för alla hudproblem.

Forskning och vetenskap

Natura Bissé använder inte forskning och vetenskap, de leder och utvecklar den! Som en stor bidragsgivare till utvecklingen av hudvårdsteknik och genom omfattande forskning och vetenskap är Natura Bissé en erkänd marknadsledare inom utveckling av trendsättande produkter och tekniker.

Hudvårdsprodukter

Natura Bissé är världsledande inom resultatinriktad hudvård, de erbjuder utsökta ingredienser, noggrant testade och dokumenterade för att ge synbara resultat på huden. Det är varumärket som satsar mest på forskning och det är alltid resultaten som styr produktutvecklingen. Varumärket har fått fler utmärkelser på resultat än några andra märken, vilket talar sitt tydliga språk.

Kontakta oss idag!