Fillers Helsingborg

Behandling med fillers

Till skillnad från botoxfyller fillers ut rynkor och kan även användas för att ge volym i olika delar av ansiktet. Fillers, bestående av hyaluronsyra, finns i olika ”tjocklekar” beroende på vilken del av ansiktet som skall behandlas. Hyaluronsyran finns naturligt i kroppen och bidrar bland annat till att hålla huden elastisk.

Med en tunn nål injicerar man preparatet i t ex kindben, vecken mellan näsan och munnen, sura mungipor och i läppar.

Skinbooster är en tunnare filler och passar bra för behandling av fina linjer, acneärr och vid Rosacea.

Alla fillers innehåller lokalbedövning så att behandlingen inte skall bli för smärtsam. Beroende på vilket område man behandlar så sitter effekten olika och det kan variera från 3-9 månader.

Några vanliga områden som vi behandlar på detta vis är ex:

Fillers för Läppar

Läpparna har en oerhört tunn hud och är därför ett av de mer utsatta områdena för vårt åldrande. Med våra behandlingar hjälper vi er att förhindra att åldrandet förstör ditt vackra leende.

Läpparna återfuktas hela tiden av något som kallas hyaluronsyra. Det är ett naturligt förekommande socker. Med tiden minskar naturligt halten hyaluronsyra i huden och det resulterar bland annat i linjer runt munnen.

Att rynkor kring läpparna framträder är ofta ett resultat av en minskad halt av just hyaluronsyra. Detta får då effekten att läpparna blir mindre fylliga. Förlusten av volym gör läpparna tunnare och mindre definierade. Det är också vanligt att vertikala linjer eller marionettlinjer kan utvecklas vid läppkanten och löper från mungiporna ner mot hakan. Det är också vanligt förekommande att det bildas hängande hud vid mungiporna, som ger ett sorgset uttryck.

Har man av naturen tunna läppar och önskar fylligare läppar så kan vi hjälpa er genom läppförstoring med fillers som liknar övrig behandling.

Fillers för ansiktsvolym

Lite rundare konturer, höga kindkotor och en mer definierad käklinje är ofta synonymt med ett ungdomligt ansikte. Området från näsvingen till kinderna är jämn och utan gropar.

I takt med att vi åldras minskar halten hyaluronsyran i huden. Detta leder till ökad torrhet och minskad volym. Tyngdkraften drar helt enkelt huden nedåt, vilket ofta resulterar i hängande hud och veck.

Med tiden förlorar de centrala delarna av ansiktet volym och i de nedre partierna utvecklas ofta till dubbelhakor. Huden blir slappare och drar ansiktsdragen nedåt. Detta är något som vi kan behandla med goda resultat.

Har du frågor kring behandlingar med fillers så är ni välkomna att kontakta oss 042-13 32 66

fillers helsingborg sensakliniken
Fillers helsingborg

Kontakta oss idag!