Kemisk peeling Helsingborg

Kemisk peeling

Kemisk peeling är inte namnet på en behandling, utan ett samlingsnamn för många olika behandlingsformer.

Med hjälp av olika syror som appliceras på huden, exempelvis TCA eller AHA, får huden ett litet lyft i och med att det yttersta hudlagret avlägsnas.

I samband med att de döda hudcellerna avlägsnas stimuleras samtidigt nybildningen av nya hudceller. Ju äldre man blir, desto långsammare förnyas cellerna.

Det man vill uppnå med den här typen av behandling är en förbättring och ”föryngring” av huden.

Kemisk peeling kan utföras på ansikte, hals, decolletage, händer och armar.

 

Exempel på olika typer av behandlingar:

Mask Peel

Effektiv djuprengöring för huden. Särskilt lämpad för fet hud, oren och aknehud samt för mildare föryngring. Ger en fin lyster och renar huden effektivt. I behandlingen ingår: rengöring med pre-peel, peeling med Mask Peel och avslutande creme. Mask Peel rekommenderas som en kur på 4 ggr med 2 veckors intervall. För bästa resultat rekommenderar vi att Dermaceutics hemmavårdsprodukter används före, under och efter peeling kuren.

Milk Peel

En behandling som ger lyster, mjukar upp linjer, jämnar ut hudtonen och jobbar på orenheter.  Behandlingen reducerar effektivt fina linjer och torrhetsrynkor. Rengör och fräschar upp oren, trött och livlös hud- en riktig askungepeel. I behandlingen ingår: rengöring med pre-peel, peeling med Milk Peel och avslutande creme. Milk Peel rekommenderas som en kur på 4 ggr med 2 veckors intervall. För bästa resultat rekommenderar vi att Dermaceutics hemmavårdsprodukter används före, under och efter peeling kuren.

Mela Peel

En behandling för att behandla all sorts pigmentering. Högkoncentrerad formula med en kombination av effektiva ingredienser ger en uppljusande effekt, utjämnande hudton, uppmjukande effekt på linjer samt klarare hy. Mela Peel utförs i kur om 2-3 behandlingar med en månads intervall.  För bästa resultat rekommenderar vi att Dermaceutics hemmavårdsprodukter används före och under peeling kuren.

Mela Peel Forte

En mediumdjup peel för att behandla all sorts pigmentering. Högkoncentrerad formula med en kombination av effektiva ingredienser ger en uppljusande effekt, utjämnande hudton, uppmjukande effekt på linjer samt klarare hy. Mela Peel Forte utförs i kur om 1-2 behandlingar med en månads intervall.  Ger efter ett par dagar en liten flagning till huden som avtar efter cirka en vecka. För bästa resultat rekommenderar vi att Dermaceutics hemmavårdsprodukter används före och under peeling kuren.

Dermaceutic Cosmo TCA peel

En mediumdjup peel med TCA-syra som rekommenderas när en påtaglig föryngring av huden önskas. Flagning efter ca dag två-fyra och vanligen pågående i ca en vecka beroende på hudtyp. Lämplig för åldrad eller solskadad hud, smårynkor slätas ut, hudens textur förfinas, ojämnheter i pigmentet justeras och kollagenbildningen stimuleras. Ansikte, och dekolletage samt händer kan med fördel behandlas. För optimalt resultat rekommenderas en serie om 2-4 behandlingar.

Har du frågor kring kemisk peeling så är ni välkomna att kontakta oss 042-13 32 66

kemisk peeling helsingborg

Kontakta oss idag!