Kemisk peeling Helsingborg

Kemisk peeling

PRX är en kosmetisk föryngringsprocedur utan nålar som ger djup återfuktning, uppstramning och vävnadsuppbyggnad, normaliserar pigment, stimulerar ökad cellförnyelse och återskapar hudens funktioner.

Kollagenstimulering med lyftande och fyllande egenskaper och omedelbar lyster och reducering av rynkor och linjer.

Behandlingen kan med fördel även kombineras med andra anti-age behandlingar ( fillers, Botox, trådar, IPL) för att ge dessa en ökad effekt med längre hållbarhet.

Kemisk peeling för alla hudtyper

Behandlingen består av att en produkt innehållande TCA med tillsatt väteperoxid masseras/trycks ner i huden. Väteperoxiden gör att överhuden inte koagulerar vilket främjar hudens återhämtning.

Behandlingen har en kollagenstimulerande effekt vilket alltså hjälper huden även på sikt. Behandlingen passar för alla hudtyper och kan utföras oavsett årstid. Ingen ljuskänslighet eller frostning förekommer.

För det mesta känns inte behandlingen inte alls obehaglig, på vissa kan en lätt brännande känsla uppstå. denna är snabbt övergående.

Behandlingen görs i kur på minst fyra behandlingar med ca. en veckas mellanrum. Därefter görs en underhållsbehandling var sjätte månad för att bevara effekten.

PRX-T33 kan absolut ersätta dina vanliga ansiktsbehandlingar och utföras månadsvis om så önskas.

Kemisk peeling med PRX-T33 fungerar bra mot:

· Rynkor och linjer

· Torr hud

· Förlorad fasthet och elasticitet

· Ojämna pigmenteringar

· Ljusåldrad hud

· Ärrbildningar

· Bristningar

· Åldrad hud hals, dekolletage och händer.

Har du frågor kring behandlingar med Kemisk peeling så är ni välkomna att kontakta oss 042-13 32 66

Kontakta oss idag!