IPL Helsingborg

IPL (Powerlite)

IPL behandling är en ljusbehandling som används för hudföryngring, solskadad hud, ytliga blodkärl, rosacea samt permanent hårborttagning på både kropp och i ansiktet.

IPL för hudföryngring.

Behandlingen verkar på djupet av huden och ökar på elasticiteten och spänsten genom att stimulera till nybildning av kollagen och elastin. Hudförbättringen fortsätter flera veckor efter avlsutad behandling.

Vi rekommenderar 4-6 behandlingar med 3 veckors mellanrum. Behandlingen kan göras på lunchen och är utan återhämtningstid.

IPL för hårborttagning:

Ljuset från lasern förstör hundratals hårsäckar på mindre än en sekund. Ljuset absorberas av pigmentet i hårstrået och hårsäcken och omvandlas till värme.

I allmänhet behövs ca 4-8 behandlingar med 6 veckors mellanrum. Detta beror på att hårstrået måste befinna sig i växande fas för att påverkas.

Hårborttagning fungerar på alla hårstrån som är mörka och som innehåller pigment så länge huden inte är för mörk.

Vid behandlingen bör man inte vara för brun. Solning och brun utan solprodukter bör inte användas 3 veckor före en behandling. Inför behandlingen bör man inte ta bort håret med pincett eller trådning men det går bra att raka håret innan.

ipl hårborttagning hudföryngring helsingborg sensakliniken

Kontakta oss idag!